TAGS: اولین رستوران رباتیک ایرانایده خلاقانه درباره رستورانایده خلاقانه درباره غذاحسین زیبادلخوراکیرباترباتیکرستورانرستوران رباتیکروبوشففست فودگارسون رباتیک

رستوران رباتیک برای اولین بار در ایران[عکس و متن]

در کتاب کسب و کار بر بال اندیشه در اقتصاد دیجيتال  نوشته (Bill Gates)بیل گیتس، موسس غول نرم افزار  مایکروسافت  آمده است که :

 در قرن بیست و یکم اندیشه های خلاق پادشاه هستند  و و مشاغل دیجیتالی بر سایر کارها غلبه می کنند .

البته  قبل از جناب گیتس ،این ایده را  آینده پژوه سرشناس آمریکایی (Alvin Toffler) آلوین تافلر (خالق اثر حیرت آور موج سوم ) با عنوان انقلاب ارتباطات بیان کرده بود  و در آن به مواردی اشاره می کند که باعث می شود  اقتصاد جهان رونق بگیرد . این موضوع را یکی از معروف ترین اقتصاد دان های آمریکا به نام (Professor Leicester Taro) پروفسور لستر تارو در کتاب (رویارویی بزرگ) بر آن تاکید می کند . موضوعات جنجال بر انگیزی که که (Dr. H Kormak) دکتر اچ کورمک در کتاب خود با نام  (آنچه دانشگاه هاروارد به شما نمی آموزد) به زیبایی آنها را توضیح می دهد جالب است بدانید تمامی این کتب از شهرت و فروش بالایی برخوردارند .خوش آمدید اینجا زایشگاه میلیاردرهای نو ظهور است و از ترکیب معجون جادویی صفر و یک با فناوری اطلاعات و ارتباطات و هم چنین مشاغل سنتی بدست آمده  می آید و کاری نو با روشی نو اختراع می گردد .

در کشور عزیزمان ایران تولد اینترنت به دهه60 شمسی باز میگردد ،امروزه کشور ما به یکی از سریع ترین کشورهای خاورمیانه در عصر فناوری اطلاعات تبدیل شده است که توانسته در کمتر از 30 سال نیمی از جمعیت خود را به تور جهان گستر متصل کند .اکنون بیش از 17.000 فروشگاه اینترنتی دارای  نماد اعتماد الکترونیک می باشند و تازه باید دنیای اپ نویس های جوان  را نیز اضافه کرد که توانسته اند کسب و کارهای سنتی ایران را دگرگون کنند و اقدام به کارهایی از جمله : فروش در بستر اینترنت از تخم مرغ گرفته تا ماشین و… نمایند . استارت آپ های دیجیتالی امروزه کارآفرین شده اند و در بیش از 2 دهه مشاغل آنلاینی را برای مخاطبان ایرانی و افرادی که دنبال کار هستند پدید آورند که تصورش برای آنها تقریبا غیر ممکن بوده است . استارتاپ های دیجیتالی امروزه توانسته اند به تنهایی کارآفرین هایی دیجیتالی شوند . ثروت آنها دانش و کسب و کار و ایده ای خلاقانه است با چاشنی نیاز سنجی هوشمندانه در بازار پر تلاطم ایران است .

اولین رستوران رباتیک کشور در 24/09/1395 در سعادت آباد تهران به بهره برداری رسید . تازه واردی که بین غذا،مشتری و رستوران یک ربات قرار داده است و سبک خلاقانه از عرضه و تقاضا را ارائه می دهد .شما در رستوران رباتیک می توانید از طریق میز الکترونیک و منوهای زیبا براحتی همه چیز را تعیین کنید : نوع غذا،مقدار، اینکه شامل چه چیز های باشد و چه مواردی در آن به کار برده نشود،در نهایت پرداخت و منتظر غذا بودن…

اگر در خیابان ستارخان تهران مشتری رستوران نشاط بوده باشید با کارایی روبوشف تا حدی آشنا هستید . در نشاط  از طریق  کیوسک های دیجیتالی و با کمک  منوهای چند رسانه ای دیجیتالی، غذای خود را با در نظر گرفتن تعداد و اندازه تعیین میکنید ،مبلغ سفارش خود را از طریق کارت بانکی پرداخت کرده و در نهایت فیش سفارش به شما تحویل داده می شود در نهایت هنگامی که نوبت شما شد سفارشتان را تحویل می گیرید .این رویه در کمتر رستوران و اغذیه فروشی انجام می شود البته اکنون با ظهور اینگونه رستوران ها باید منتظر تغییرات شگرفی در عرصه خوراک و رستوران باشیم.خوب یکی از فرق های روبوشف با نشاط و… در این است که شما از طریق میز الکترونیکی غذا سفارش می دهید !

منو غذایی این رستوران رباتیک در حال تکمیل است ولی برای اشاره میتوان موارد زیر بیان کرد :

پنه آلفردو مرغ، پنه آلفردو گوشت، استیک فیله با سس قارچ، استیک مرغ با سس مخصوص، انواع پیتزاها و پیش غذاهایی مانند سیب زمینی و بال سوخاری و سالاد سزار و البته مواردی که در آینده ای نه چندان دور به این لیست اضافه می شود .

تخته سیاه جنجال برانگیز روبوشف :

ترکیب علم، صنعت و هنر آشپزی، این شعار روبوشف است که در  فضای رستوران رباتیک دیده میشود ، توسط جناب زیبا دل طراحی شده است . لئوناردو داوینچی و آلبرت انیشتن  در دو سوی این قاب رویایی ومیانه های تخته تصویری از یک ترازو که ما را یاد سئوال قدیمی می اندازد :علم بهتر است یا ثروت؟ به نظر می رسد که جواب تیم روبوشف علم است زیرا کفه عقل در این تصویر از پول سنگین تر است .

مغز متفکر روبوشف کیست ؟

مهندسی جوان ، آینده نگر و کارآفرین .فردی که موفق شده است خود و تیم اش را به عنوان یکی از صاحب نظرهای عرصه رستوران دیجیتال معرفی و اثبات کند. کسی نیست جز جناب آقای حسین زیبا دل . طی مسافرت های علمی که به کشورهای متعدد داشته این ایده را در آنها مشاهده نموده و سپس ربات ها را به وسط میدان آورده تا در نهایت ایده ای جالب و خلاقانه ای را اجرایی کنند و رستوران رباتیک  با نام روبوشف را احداث نماید (جالب است بدانید که البته جناب زیبا دل و تیم او قصد رستوران داری ندارند و میخواهند میزهای الکترونیکی خود را ترویج بدهند ) .

نظر شما چیست ؟

نظرات بازدید کنندگان و مشتریان نیز گاهی مثبت و گاهی منفی می باشد . البته تصمیم درباره هر چیزی به میزان استاندارد های شخصی و سلیقه هر فرد بستگی دارد و نمیتوان هرگز برای هیچ چیزی لقب خوب یا بد را قطعا انتخاب نمود . سارا ایلام پور بیان میکند که: دیشب برای بار چندم رفتم و کاملا راضی برگشتیم و همه چیز مثل همیشه مرتب و خوب بود پیشنهاد میکنم حتما پیتزا استیک روبوشف رو امتحان کنید همچنین سالاد سزارشون حرف نداره ! و یا سهیل راد در پستی مینویسد :کیفیت و طعم جالب نبود.قیمت از رستوران های هم رده هم بالا تر بود. ارزش بیشتر از ۱ بار رفتن رو نداره.اون هم برای دیدن میز های سفارش دیجیتال.

 مطالب مرتبط :

چاپگر سه بعدی خوراکی

منبع:

 روزنامه هفت صبح ، اینستاگرام روبوشف

 
Author

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *