فایل PDF کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی-رویکرد جاندا ( ترجمه مهدی قیطاسی)-فصل دوم
با com01 همراه باشید…🙂🌷👇
👈Com01 در قالب یک تیم مشغول به انجام کلیه امور مربوط به تولید محتوا است.👉
هدف com01 ایجاد راحتی و در دسترس قرار دادن محتواهای مورد نیاز برای کاربران است، همچنین com01 در حال تلاش برای فرهنگ سازی محافظت از محیط زیست است و با تولید کتاب های الکترونیکی و اندرویدی سعی دارد تا قدم کوچکی در این راستا بردارد.
👈فایل PDF مربوطه ، مربوط به کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی-رویکرد جاندا “ترجمه دکتر مهدی قیطاسی” است.👉
این فایل که کلیه موارد نوشته شده در فصل 2 این کتاب را شامل می شود ، و بدون هیچ کم و کاستی از مطالب کتاب اصلی نوشته شده است.
بخشی از کتاب👇
فصل دوم
فصل دوم: دستگاه حسی حرکتی
جاندا معتقد بود که مفاصل، عضلات و دستگاه عصبی از نظر عملکردی یکپارچه هستند و فرضیه رویکرد او به عدم تعادل عضلانی نیز یکپارچگی دستگاه حسی و دستگاه حرکتی بود. جاندا بیان داشت اگر چه این دو دستگاه از نظر آناتومیکی از یکدیگر جدا هستند اما در غالب دستگاه حسی حرکتی[1] به شکل یک واحد عمل می کنند. دستگاه حسی حرکتی یک دستگاه کلی[2] است و عملکرد کل بدن را تنظیم می کند و دارای ارتباطات درونی متعدد است. اطلاعات حسی[3] از طریق دستگاه عصبی مرکزی و محیطی دریافت و به پاسخ های حرکتی[4] منتهی می شوند که یک سیستم چرخه ای[5] را ایجاد می کند که در آن اطلاعات آوران[6] از محیط در دستگاه عصبی مرکزی پردازش می شوند و سپس به صورت اطلاعات وابران[7] به دستگاه حرکتی باز می گردند. در ادامه، فعالیت حرکتی فیدبک های آوران[8] بیشتری را برای ادامه چرخه فراهم می نماید (به شکل1-2رجوع کنید). به دلیل وجود ارتباط درونی هر تغییر در دستگاه حسی حرکتی در جایی از دستگاه منعکس می گردد.
پنجابی[9] (1992) مدل ثبات ستون فقرات، شبیه به فلسفه جاندا را تشریح نمود. الگوی پنجابی شامل سه زیر سیستم[10] بود؛ دستگاه اسکلتی، دستگاه عضلانی و دستگاه عصبی مرکزی. وجود دیسفانکشن در هر یک از اجزا زیر سیستم می تواند باعث بروز یکی از سه وضعیت زیر گردد:
-
جبران های موفق سایر دستگاه ها یا سازگاری طبیعی[11].
-
سازگاری طولانی مدت[12] در یک یا بیش از یکی از زیر سیستم ها.
-
بروز آسیب در یک یا بیش از یک جزء از زیر سیستم ها یا سازگاری پاتولوژیک[13].
این فصل با استفاده از مقایسه با کامپیوتر، جهت تشریح نرم افزار و سخت افزارهای دستگاه حسی حرکتی، بررسی درونداد اطلاعات[14] از گیرنده های حسی، پردازش اطلاعات و بروندادی که پیام های حرکتی تارهای عضلانی را منجر می شوند، آغاز می گردد. در ادامه این فصل به مکانیزم های ثبات پوسچرال[15] و مفصلی[16] که نتایج عصبی عضلانی دستگاه حسی حرکتی هستند نگاهی دارد. سپس با بحثی در مورد نقشی که دستگاه حسی حرکتی در پاتولوژی مفصل ایفا می کند و اثرات موضعی[17] و عمومی آن پایان می یابد.
[1] .Sensorinotor System [2] .Global [3] .Sensory Information [4] .Motor Response [5] .Looped System [6] .Afferent Information [7] .Efferent Information [8] .Afferent Feadback [9] .Panjabi [10] .Subsystem [11] .Normal Adaptation [12] .Long-Term Adaptation [13] .Pathological Adaptation [14] .Input Of Information [15] .Postural [16] .Joint Stabilization [17] .Local Effectsبرای دانلود فصل دوم کتاب ارزیابی و عدم تعادل عضلانی-رویکرد جاندا (PDF)روی دکمه زیر کلیک کنید.
تعداد صفحات :26 / حجم فایل : 1.13MB